tisdag 22 oktober 2024

inloggad som

På nytt jobb

Immunovia har värvat Karl Stone, doktor i biokemisk teknik vid University College London, som från och med i dag är Lundabolagets nya operativa chef, COO. Han var med och grundade det brittiska bolaget Oxford Gene Technology, som specialiserar sig på genforskning, och var under pandemin verksamhetschef för ett av Storbritanniens covid-testlabb. Karl Stone ska bland annat ansvara över Immunovias forskning och utveckling.

Smile Incubator får en ny affärsutvecklingscoach i Thomas Areschoug, med erfarenhet från bland annat Invest in Skåne och Business Sweden. Han är molekylärbiolog, disputerade vid Lunds universitet 2002 och har arbetat för Smile-bolaget Xintela samt dess dotterbolag Targinta. På Smile ska han även ansvara för inkubatorns industrikontakter.

Immunovia har värvat Karl Stone, doktor i biokemisk teknik vid University College London, som från och med i dag är […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Dags för årets 34:or

    Äntligen! Nu är årets lista klar med 34 företagare som är max 34 år – som ska få en eloge för flit, smarthet och framgång.

  • Curastream automatiserar läkarjournal

    Mer tid för patienter och mindre tid på journalskrivande. Det är tanken bakom Curastream AI:s mjukvarulösning som skriver journalen redan medan läkaren pratar med patienten. Här årets första nya 34:a.

  • Peab-ägaren dubblar donationerna

    Mats Paulssonstiftelserna dubblar årets donationer till skånsk life science-forskning. Detta för att hedra att instiftaren och Peab-grundaren Mats Paulsson fyllt 80 år. Så här mycket pengar blir det.

  • Den akuta krisen i Tretton37 är avvärjd

    IT-konsultbolaget Tretton37 från Lund har utretts av Kronofogden för obetalda skatteskulder i mångmiljonklassen. Rapidus kan dock meddela att bolaget har betalt av skulderna. Därmed är den mest akuta krisen i bolaget avvärjd.