lördag 27 april 2024

inloggad som

På nytt jobb

Ib Jensen

Ib Jensen blir ny vd och koncernchef för kemiföretaget Perstorp. Han har sedan ett år varit finanschef i företaget och ersätter nu Jan Secher som träder tillbaka den 1 mars för en roll som rådgivare åt vd och styrelseordförande.

Ib Jensen, till höger på bild, har tidigare arbetat som finanschef eller liknande roller på bland annat Syngenta, Danisco och Lego.

Perstorp har huvudkontor i Malmö och ägs sedan 2022 av det malaysiska petrokemiföretaget Petronas Chemicals Group.

Emma Ekdahl

Emma Ekdahl är ny affärschef i södra Sverige på teknikkonsulten Tyréns. Hon är landskapsarkitekt och kommer att leda arkitektur- och projektledningsverksamheten på Malmökontoret. Tyréns specialitet är samhällsbyggnad och infrastruktur. Emma Ekdahl kommer närmast från en roll som vice president civil south på branschkollegan Cowi.

Jens Hagert

Jens Hagert börjar som Head of growth på Imvi Labs, ett Malmöföretag som som utvecklar en VR-lösning för att hjälpa människor med lässvårigheter. Lösningen säljs bland annat till skolor och privatpersoner. Jens Hagert har tidigare arbetat på Coolstuff och CDON.

Är du på väg till ett nytt ledningsjobb, eller har du rekryterat framtidens stjärna? Tipsa Rapidus så kanske vi skriver ett par rader. Maila till: rapidus@rapidus.se

Ib Jensen Ib Jensen blir ny vd och koncernchef för kemiföretaget Perstorp. Han har sedan ett år varit finanschef i […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon återvinner elbilsbatterier

    Veckans Lejonkulan gästas av Raula Runsten, medgrundare av Rebaba som utvecklar system för energilagring i industriell skala med hjälp av uttjänta elbilsbatterier.