tisdag 26 september 2023

inloggad som

Spara datumet: 28 april bjuder Rapidus på fest!

|  
|  

Äntligen är det åter dags för Rapidus födelsedagsfest och kröningen av Årets Rapidusföretag, om än något försenat. Håll schemat ledigt den 28 april och räkna med en händelserik eftermiddag hos Pembert & Company på Lokal 17 i Malmö.

– Det är ju så glädjande att kunna bjuda våra medlemmar på party igen. Jag räknar med rusning när vi går ut med inbjudan om ungefär en vecka. Och hoppas bjuda på litet överraskningar, säger Rapidus grundare och vd Jan Wifstrand.

Vad kan du avslöja om Årets Rapidusföretag?

– Det har varit en underlig tid, där vissa företag helt klart har hämmats av pandemin, medan andra tvärtom fått en skjuts. Men vi försöker bortse från den effekten och väljer återigen ett företag som vi tror har en mycket stark framtid på lång sikt. Detta är väl det enda priset som även belönar vad som komma skall, alla andra handlar om vad som redan uppnåtts.

Det blir sista gången du utnämner Årets Rapidusföretag som huvudägare. Vad minns du från tidigare pristagare?

– Jag minns precis alla vinnarna och de flesta har blivit stora succéer. Ska jag nämna någon som sticker ut så är det den allra första, Cellavision. För 20 år sedan sade vi att det företaget är en vinnare… Titta hur det gått sen!

Det blir också din 22:a födelsedagsfest som vd. Vad är du mest stolt över?

– Jag är så stolt över att vår grundidé, att sälja exklusiva nyheter via e-post, har hållit hela vägen. Och att vi arrangerat över 160 häftiga möten genom åren. Höjdpunkten var förstås när vi kunde hålla vårt frukostmöte nummer 100 i Lunds Domkyrka.

Emiliano Strauss

Årets Rapidusföretag 2019 PinMeTo
Bomill blev Årets Rapidusföretag 2015
Årets Rookie 2008 Illusion Labs och Årets Rapidusföretag BoneSupport

Äntligen är det åter dags för Rapidus födelsedagsfest och kröningen av Årets Rapidusföretag, om än något försenat. Håll schemat ledigt […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad