måndag 2 oktober 2023

inloggad som

…och DevHub kan växa trots pandemin

|  
|  

Spelhubben DevHub vid Gustav Adolf Torg i Malmö är fullt uthyrd trots pandemin. Företaget Game Habitat DevHub letar därför efter större lokaler, säger Peter Lübeck, som är bolagets vd, till Rapidus.

– DevHub är fullt och har egentligen varit det under hela pandemin, egentligen har vi ett enda rum ledigt som det finns intressenter för. Branschen har hållit hårt i sitt hus, även de som inte satt sin fot här på två år fortsätter att betala hyran och vill ha kvar sina platser. Så konceptet har bevisat sig, säger Peter Lübeck.

Hyresvärden Vasakronan har fått en intresseanmälan från DevHub om att hyra större lokaler om det skulle bli vakanser i grannhusen. Däremot är det inte i nuläget aktuellt att öppna ett andra hus eller att starta i fler städer, enligt Peter Lübeck.

– Många vill ha större lokaler så om vi kan få mer ytor är förutsättningarna goda. Men det är en sak att vara kontorshotell och en annan att vara en mötesplats för branschen, det behöver inte vara ett självändamål för lokalerna att växa, säger han.

I förra veckan fick också Game Habitat DevHub AB en ny styrelse som speglar de nya representanterna i ägarföreningen. Bland de nya ledamötena märks Malmö Universitets vicerektor Charlotte Ahlgren Mortiz och Massives grundare Martin Walfisz.

Niclas Lindstrand

Spelhubben DevHub vid Gustav Adolf Torg i Malmö är fullt uthyrd trots pandemin. Företaget Game Habitat DevHub letar därför efter […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad