måndag 4 december 2023

inloggad som

Internationella chefsrekryterare startar i Malmö

|  
|  

Chefrekryterarna AIMS International startar sitt första sydsvenska kontor och har värvat två Alumni-avhoppare för att leda etableringen. 

– AIMS International är i dag en etablerad aktör i Stockholm och vi vill bli fyra till fem personer på sikt här nere. Vi upplever nu att det finns ett stort behov av kvalitativ rådgivning och där ser vi att vi kan bidra till både företagen och ledare i regionen vilket motiverar oss, säger Emma Lindén (till vänster i bilden).

Förra veckan var hennes sista på Alumni efter tio år i företaget. Tillsammans med tidigare Alumni-kollegan Louise Brondin Månsson ska hon leda AIMS sydsvenska satsning.

AIMS International specialiserar sig på rekrytering av toppchefer, eller executive search. Bolaget har sin bas i Wien i Österrike och finns i över 50 länder, med kontor i Stockholm och Köpenhamn bland annat.

– Vi kommer att utgå från Malmö, med fokus på södra Sverige. Vi har en stark lokal förankring genom många år i branschen och nu väver vi samman det med den globala expertis som AIMS International erbjuder. Fokus med verksamheten ligger på rekrytering och utveckling av ledare.  Målet är att etablera oss som en stark lokal och regional partner med fokus på kvalitet och personligt engagemang där en styrka ligger i att kunna hjälpa kunderna även utanför Norden, säger Emma Lindén.

Emiliano Strauss

Chefrekryterarna AIMS International startar sitt första sydsvenska kontor och har värvat två Alumni-avhoppare för att leda etableringen.  – AIMS International […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad