onsdag 6 december 2023

inloggad som

Rättelse om K2 Searchs omstrukturering

|  
|  

Förra veckan nämnde Rapidus att K2 Search strukturerar om bolaget. Att man slopar regioncheferna innebär inte en centralisering av företaget i Stockholm, enligt Andreas Cederlund, vd på K2 Search som ingår i Wise Group. Han säger att K2 delar in sina arbetsgrupper efter affärsområde, för att ha specialiserade team med kunskaper inom olika branscher.

– I takt med den snabba digitalisering som skett under senaste året blir orten som affärsledaren utgår från inte längre avgörande. Kompetens och erfarenhet trumfar bostadsort kort och gott. Därmed ställs nya krav på oss som partner för rekrytering inom segmentet top management och styrelse. Vårt perspektiv och vårt kunnande behöver nu vara lokalt, nationellt och i många fall mer än så.

– Att bedriva vår typ av verksamhet enbart regionalt blir därmed en obsolet idé. Vi organiserar nu K2 Search nationellt för att lyfta våra perspektiv, vår konsultkompetens och vår räckvidd. Det innebär på inga sätt att vi prioriterar ned vår närvaro i region Öresund, tvärtom rekryterar vi nu flera seniora konsulter för att ytterligare stärka vår position på marknaden, säger Andreas Cederlund till Rapidus.

Emiliano Strauss

Förra veckan nämnde Rapidus att K2 Search strukturerar om bolaget. Att man slopar regioncheferna innebär inte en centralisering av företaget […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggadVårt stora arkiv är ett unikt dokument över Öresundsregionens näringsliv


  • Rapidus lanserar podd
https://open.spotify.com/show/6ZJbqTBYY3pDjZyTr7g1qt?si=18efd5d16e134096

Från våra event

Samarbetspartners

Zacco
Sparbanken Skåne
Lindahl