onsdag 1 maj 2024

inloggad som

Tre frågor till Jan Wifstrand…

|  ,
|  

…Rapidus grundare som i morgon, tisdag, klockan 9 håller Rapidus första digitala frukostmöte. Det blir en liveintervju med Paradox vd Ebba Ljungerud. Du som inte anmält dig än klickar här!

Varför gör Rapidus ett digitalt frukostmöte nu?

– Många har saknat våra möten under året som gått. Vi har avvaktat läget, men vill ge våra medlemmar något medan vi otåligt väntar på att köra vanliga frukostmöten med analoga mingel igen. Då väljer man en het gäst som dessutom är bra framför kameran – som Ebba Ljungerud.

Så detta är en engångsföreteelse?

– Nej. Vi kan tänka oss att ha möten både på plats och digitalt om det är vad våra medlemmar efterfrågar. Och våra partners, som Hypergene denna gång, gillar att köra i olika format.

Rapidus har gjort 34orna, Årets Rapidusföretag och Årets Friskt Vågat digitalt. Och nu ett frukostmöte. Vad kommer härnäst?

– Det får ni se, men det kommer väldigt snart! Redan om några dagar ska vi köra en ny digital satsning. Hur tråkigt pandemiåret än varit så har det skapat tillfällen för oss att prova nya saker och det tänker vi fortsätta med.

Niclas Lindstrand

…Rapidus grundare som i morgon, tisdag, klockan 9 håller Rapidus första digitala frukostmöte. Det blir en liveintervju med Paradox vd […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad