fredag 9 juni 2023

inloggad som

RapidusTV: Se Årets Friskt Vågat 2020!

|  

Årets Friskt Vågat är Rapidus årliga pris för någon som gör det oväntade, det riskfyllda, det kanske lite vansinniga. Ett år som 2020 kan det tyckas att nästan allt utom att gömma sig under sängen har varit friskt vågat, men vissa vågar mer än andra. Se vår vinnare här!

– Friskt Vågat? Ja, det kan ni hoppa upp och klappa er på. Sverige hade mått mycket bättre om myndigheter och politiker stolt stöttade denna sorts bokstavligen strålande entreprenörer. Vi behöver många fler sådana här starka kryddor i näringslivets gryta, säger Rapidus grundare Jan Wifstrand om årets pristagare.

För den som undrar om friskt vågat verkligen är hälften vunnet – bland tidigare pristagare märks Deniz Yildirim från tretton37 och duon Amanda Larsson och Calle Rosengren vars företag då hette Healthy Heroes men nu erövrar landet och världen som Färsking . Så vi ser fram emot storverk även från Årets Friskt Vågat 2020!

Årets Friskt Vågat är Rapidus årliga pris för någon som gör det oväntade, det riskfyllda, det kanske lite vansinniga. Ett […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


Vårt stora arkiv är ett unikt dokument över Öresundsregionens näringsliv

Samarbetspartners

Castellum
Zacco
pwc
Hypergene
Sparbanken Skåne
Lindahl