torsdag 25 april 2024

inloggad som

BizDevNet tar över tillväxtkoncept

Affärskonsultföretaget BizDevNet i Malmö har tecknat licensavtal med tillväxtkonsulterna Ahrens Rapid Growth i Malmö för att använda deras tillväxtkoncept. Ahrens Rapid Growth, som grundaren Thomas Ahrens sålde för några år sedan, har haft över 3.000 bolag i sitt program och används bland annat av Almi i hela Sverige.

– Vi har köpt licenser för att kunna använda deras koncept. Redan i fjol valde två av deras fyra konsulter, Mats Jacobsson och Ulf Christiansson, att gå över till oss. Därmed tog vi också över många av kunderna eftersom de låg hos Mats och Ulf, säger Stefan Johansson, styrelseordförande och senior partner på BizDevNet, till Rapidus.

Under 2020 tog BizDevNet in fyra nya seniora konsulter med kunder som Volvos ägare Geely. Stefan Johansson säger att bolaget söker fler konsulter eftersom man har full beläggning.

– Det känns nästan hemskt att säga efter det här året, men för oss har det gasat på rätt bra. Affärsmodeller har blivit omoderna snabbt, människor möts på andra sätt och logistik fungerar annorlunda, då behöver bolagen hjälp att ställa om. Samtidigt är det svårare för oss också att nå kunderna, det är svårt för oss att jobba med seminarier som vi annars gör mycket, säger han.

Niclas Lindstrand

Affärskonsultföretaget BizDevNet i Malmö har tecknat licensavtal med tillväxtkonsulterna Ahrens Rapid Growth i Malmö för att använda deras tillväxtkoncept. Ahrens […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Så mycket tjänade skånska börs-vd:ar 2023

    Peter Nilsson, vd för Trelleborg, var Skånes bäst betalda börs-vd 2023. Men ytterligare tolv vd:ar tjänade över 10 Mkr. Rapidus har listan över Skånes bäst betalda börs-vd:ar. Så här mycket tjänade de under 2023.

  • Fetast plånbok vinner

    Efter en tolfteplats av fjorton i SHL måste något göras med hockeylaget Malmö Redhwaks. I brist på kommunalt stöd behövs det nya och kreativa samarbeten med näringslivet.

  • Blandad kompott i rapportfloden

    Fortsatt svag efterfrågan medan kostnadsjakt i bolagen putsar resultaten. Det är den trend som går att utläsa ur de skånska börsbolagens rapporter för det första kvartalet, även om bilden är mycket blandad. Vi sammanfattar mer än ett dussin färska skånska rapporter.