söndag 5 maj 2024

inloggad som

Skanska-veteran ny vd för Volito Fastigheter

Malmöbaserade Volito Fastigheter byter vd. Den 1 maj tar Marie Persson över efter Pelle Hammarström som varit vd för fastighetsbolaget sedan 2004. Han går i stället till en nyinrättad tjänst på ägarbolaget AB Axel Granlund.

– Volito är ett väldigt fint bolag med gott renommé i branschen och några av Malmös vackraste byggnader. Det är ett bolag med hjärtat på rätt ställe och grundläggande värderingar som jag delar, säger Marie Persson till Rapidus.

Hon är i dag marknads- och uthyrningschef på Skanska Öresund där hon haft flera olika ledande positioner. Även om hon byter jobb i ett läge där marknaden för kontorslokaler är instabil på grund av coronapandemin säger hon att hon inte tvivlar på efterfrågan på arbetsplatser på längre sikt.

– Alla märker att det är krävande att jobba hemifrån och längtar tillbaka till kontoret och att träffa kollegorna. Nu ser jag själv fram emot att få börja på Volito och bland annat bidra med min kunskap om kommersiell projektutveckling, säger hon.

Niclas Lindstrand

Malmöbaserade Volito Fastigheter byter vd. Den 1 maj tar Marie Persson över efter Pelle Hammarström som varit vd för fastighetsbolaget […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Finns det ekonomi i delningsekonomi?

    I dagens avsnitt av Lejonkulan sätter riskkapitalisten och affärsängeln Janne Dahlqvist tänderna i delningsekonomin. Kulan gästas av Emelie Nilsson Sträng som grundat företaget Della8.