fredag 26 april 2024

inloggad som

Tunga värvningar för växande Malmökonsulter

|  
|  

Affärskonsultbolaget BizDevNet i Malmö rekryterar fyra nya konsulter och blir därmed totalt nio. Företagets styrelseordförande och senior partner Stefan Johansson säger till Rapidus att BizDevNet också fått nya större kunder, som ESS i Lund och Volvos ägare Geely.

– Vi sitter också med ett antal andra små och stora kunder, både lokalt och på riksnivå. Våra nya kollegor tar förstås med sig sina egna kontaktnät. De senaste månaderna har det varit svårare att rekrytera nya kunder, men vissa som vi hade sedan tidigare har nästan behövt mer hjälp, säger Stefan Johansson.

De nya konsulterna är Björn Sällström, som varit personaldirektör på bland annat Volvo Cars och SAS, Mats Jacobsson som varit vd på flera snabbväxande IT-bolag, Magnus Jönsson som varit vd och ordförande för installationsföretag och Ulf Christiansson med erfarenhet från mjukvara och telekom.

– Nu har vi erfarenhet från de flesta branscher, men letar fortfarande efter fler konsulter nu när efterfrågan ökar igen. På lastvagnssidan var det tvärstopp, men nu är det fulla orderböcker och leveransproblem i stället. Vi är ett bolag som ska ta in rådgivare som varit ute i verkligheten och jobbat, säger Stefan Johansson.

Niclas Lindstrand

Affärskonsultbolaget BizDevNet i Malmö rekryterar fyra nya konsulter och blir därmed totalt nio. Företagets styrelseordförande och senior partner Stefan Johansson […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Så mycket tjänade skånska börs-vd:ar 2023

    Peter Nilsson, vd för Trelleborg, var Skånes bäst betalda börs-vd 2023. Men ytterligare tolv vd:ar tjänade över 10 Mkr. Rapidus har listan över Skånes bäst betalda börs-vd:ar. Så här mycket tjänade de under 2023.

  • Fetast plånbok vinner

    Efter en tolfteplats av fjorton i SHL måste något göras med hockeylaget Malmö Redhwaks. I brist på kommunalt stöd behövs det nya och kreativa samarbeten med näringslivet.

  • Blandad kompott i rapportfloden

    Fortsatt svag efterfrågan medan kostnadsjakt i bolagen putsar resultaten. Det är den trend som går att utläsa ur de skånska börsbolagens rapporter för det första kvartalet, även om bilden är mycket blandad. Vi sammanfattar mer än ett dussin färska skånska rapporter.