onsdag 24 juli 2024

inloggad som

Massivegrundare lanserar ny lösning för mobilspel

|  
|  

Nu i april är planen att Massivegrundaren Martin Walfisz och hans kollega Teis Anker Mikkelsen ska gå publikt med sin nya affärsmodell för mobilspel. Under det senaste halvåret har de tagit in 3,7 miljoner kronor för att satsa vidare på sitt nya koncept.

– Under hösten nådde vi nya framsteg som gjorde att vi ville samla in mer pengar och komma ännu längre med afffärsidén, säger Martin Walfisz.

Nyemissionerna har skett i två omgångar, varav den senaste avslutades i januari. De innefattar både nya och gamla investerare, sammanlagt ett tiotal danska och svenska. Just nu jobbar grundarna med ett flertal medarbetare på konsultbasis, men verksamheten expanderar löpande, enligt Martin Walfisz.

– Långsiktigt är planen att vi ska bygga en verksamhet med ett eget team, säger han.

Den nya affärsmodellen ska vara en tredje väg för försäljning av mobilspel, men mer än så vill de inte avslöja innan de går ut offentligt under denna månad.

Mette Carlbom

Nu i april är planen att Massivegrundaren Martin Walfisz och hans kollega Teis Anker Mikkelsen ska gå publikt med sin […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Podd: Så gick det efter Darknästet

    Från draknäste till lejonkula. Tre startups berättar om hur det gick efter att de medverkat i SVT:s program Draknästet. I vår podd Lejonkulan ställer prgramledare Jan Dahlqvist de avgörande frågorna till entreprenörerna. Lyssna här.

  • Så ska han dubbla försäljningen

    – Jag har suttit i styrelsen i fem år, det vore konstigt om jag ville ändra allt nu när jag är vd. Det säger Thule Groups koncernchef sedan snart ett år, Mattias Ankarberg. Men hur ska han klara ett extremt ambitiöst tillväxtmål? I en intervju med Rapidus berättar han om Thules väg framåt.

  • Rapportflod vecka 29

    Fler än 20 skånska börsbolag rapporterade sina andra kvartal i förra veckan. Somliga bolag sätter rekord trots att tiderna anses tuffa. Ett av dem är Lindab med vd Ola Ringdahl.

  • Enzymatica byter affärsmodell

    Enzymatica i Lund, som tillverkar förkylningssprayen Coldzyme, tittar på en ny affärsmodell. Den bedöms höja lönsamheten men det kommer att ta längre tid än vad bolaget tidigare sagt. Så här går tankegångarna hos ordförande Bengt Baron.