fredag 21 juni 2024

inloggad som

Massivegrundare lanserar ny lösning för mobilspel

|  
|  

Nu i april är planen att Massivegrundaren Martin Walfisz och hans kollega Teis Anker Mikkelsen ska gå publikt med sin nya affärsmodell för mobilspel. Under det senaste halvåret har de tagit in 3,7 miljoner kronor för att satsa vidare på sitt nya koncept.

– Under hösten nådde vi nya framsteg som gjorde att vi ville samla in mer pengar och komma ännu längre med afffärsidén, säger Martin Walfisz.

Nyemissionerna har skett i två omgångar, varav den senaste avslutades i januari. De innefattar både nya och gamla investerare, sammanlagt ett tiotal danska och svenska. Just nu jobbar grundarna med ett flertal medarbetare på konsultbasis, men verksamheten expanderar löpande, enligt Martin Walfisz.

– Långsiktigt är planen att vi ska bygga en verksamhet med ett eget team, säger han.

Den nya affärsmodellen ska vara en tredje väg för försäljning av mobilspel, men mer än så vill de inte avslöja innan de går ut offentligt under denna månad.

Mette Carlbom

Nu i april är planen att Massivegrundaren Martin Walfisz och hans kollega Teis Anker Mikkelsen ska gå publikt med sin […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • Glad midsommar!

  Ännu ett utgivningsår är till ända för Rapidus. Efter mer än 200 nyhetsbrev och 600 artiklar går vi på redaktionen in i sommarutgivning. Det innebär att vi bara ses på måndagar fram till den 12 augusti. Intressanta sommarintervjuer utlovas.

 • Het sommar för skånska gamingbolag

  Blickarna riktats mot Skånes växande gamingscen när det är dags för heta och hajpade sommarreleaser av dataspel. Rapidus har kollat vad som är på gång.

 • Skönsång mot cyberbrott 

  Sommaren innebär en ökad risk för bedrägerier, nätfiske och bluffakturor. För att uppmärksamma detta har Vegakören från S:t Johanneskyrkan och cybersäkerhetsbolaget Vigili skrivit om en klassisk sommarsång för att öka medvetenheten om riskerna. 

 • Fastigheter för småföretagare i Lejonkulan

  Fastighetsbolaget Easy Depots vd och medgrundare Sofia Wäborg besöker Jan Dahlqvist i Rapidus podd Lejonkulan för att beskriva hur bolaget […]