Multiscription redo för skarp lansering

Efter att Multscriptions investeringsrunda förra sommaren landade på åtta miljoner kronor siktar det dansk-svenska bolaget nu på en hård lansering av sin nya affärsmodell för mobilspel. – Telefonerna i dag är ur ett tekniskt perspektiv otroligt avancerade. Fler och fler spel flyttar över till mobilerna, säger Multiscriptions vd Teis Anker Mikkelsen, som bildade bolaget tillsammans… Läs mera »

Massivegrundarens nya affärsmodell för mobilspel

Massivegrundaren Martin Walfisz har tillsammans med Teis Anker Mikkelsen utvecklat en ny affärsmodell för mobilspel som går under bolagsnamnet Multiscription. Efter månader av teknik- och konsumenttester är modellen nära att lanseras – och en nyemission är planerad till våren. – Vi har hittat ett nytt sätt att sälja mobilspel på, vilket är helt rätt i… Läs mera »

Massivegrundare lanserar ny lösning för mobilspel

Nu i april är planen att Massivegrundaren Martin Walfisz och hans kollega Teis Anker Mikkelsen ska gå publikt med sin nya affärsmodell för mobilspel. Under det senaste halvåret har de tagit in 3,7 miljoner kronor för att satsa vidare på sitt nya koncept. – Under hösten nådde vi nya framsteg som gjorde att vi ville… Läs mera »

Martin Walfisz utvecklar hemlig affärsmodell för mobilspel

Massivegrundaren och spelbranchsveteranen Martin Walfisz har startat bolaget Multiscription ihop med Teis Anker Mikkelsen. Exakt vad bolaget ska syssla med är Walfisz än så länge hemlighetsfull om, men det handlar om att skapa en ny affärsmodell för mobilspel. – Det finns två sätt att sälja mobilspel på i dag: premium och free to play, då… Läs mera »

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: