lördag 20 april 2024

inloggad som

DanAds lämnar Skåne

|  
|  

Annonsbokningsföretaget DanAds fortsätter växa globalt och flyttar nu huvudkontoret från Malmö till Sollentuna.

”Vi såg en möjlighet i samband med att en av våra huvuddelägare Wellstreet startade upp The Factory i Sollentuna med ambitionen att bli Nordens största centrum för innovation, både inom tech men även för andra typer av nyskapande företag. Vi såg ett flertal synergier i att flytta vår huvudverksamhet till The Factory-byggnaden, både vad gäller utbytet mellan hyresgästerna, men också tillgången till en stor lokal där vi har utrymme att växa”, skriver DanAds marknadschef Lisen Zethraeus i ett mail till Rapidus.

Bolaget utvecklar och säljer annonsbokningssystem med kunder som eBay och Discogs. Totalt har DanAds 75 anställda – inklusive kontoren i New York och London – och planer på att fortsätta växa.

2019 års siffror är ännu inte reviderade, men enligt Lisen Zethraeus klarade bolaget av prognosen som bolagets medgrundare Peo Persson nämnde för Rapidus för drygt ett år sedan. Målet var då en 150-procentig tillväxt från drygt 15 miljoner i omsättning 2018.

”Jag kan säga att vi överträffade Peos förväntningar med råge”, skriver hon.

Emiliano Strauss

Annonsbokningsföretaget DanAds fortsätter växa globalt och flyttar nu huvudkontoret från Malmö till Sollentuna. ”Vi såg en möjlighet i samband med […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Svensk scampi i Lejonkulan

    Veckans avsnitt av podden Lejonkulan gästas av bolaget Cresponix som ska odla hållbar scampi i Sverige. Det är första gången Jan Dahlqvist bjuder in ett bolag helt utan Skånekopplingar.