måndag 5 juni 2023

inloggad som

…men Nordic Game blir av – två gånger

Spelkonferensen Nordic Game ska genomföras som planerat i Malmö den 27-29 maj. Även om det på grund av coronaviruset inte skulle komma en enda besökare så körs konferensen ändå – via livestreaming och konferenssamtal. Dessutom körs en andra konferens i november i år.

– Vi har kämpat rätt hårt för att ta vår plats i den tajta kalendern med spelevent i Europa och världen. Nu är vi bortskämda med att ingen i Europa lägger något när det är vår vecka. Sånt måste man försvara, säger Erik Robertson, vd för Nordic Game Resources, till Rapidus.

Han berättar att bara någon enstaka avbokat och velat ha tillbaka sina pengar än så länge. Många andra spelevent som ligger tidigare i kalendern har dock redan ställt in. Men vad som än händer ska Nordic Game genomföras.

– Vi har lovat att hålla vårt event i maj och det gör vi. Om någon är närvarande fysiskt eller inte får vi se. Några är helt uppsydda för att vara på plats och åtminstone göra en distansproduktion, även om det blir blygsamt.

Den andra konferensen för i år är inplanerad till den 25-27 november, exakt ett halvår efter den första. Deltagare, utställare och sponsorer får vara med på båda konferenserna för samma pris.

– Våra åtaganden mot kunder ska fullföljas och då får vi hitta olika sätt att göra det, säger Erik Robertson.

Niclas Lindstrand

Spelkonferensen Nordic Game ska genomföras som planerat i Malmö den 27-29 maj. Även om det på grund av coronaviruset inte […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


Vårt stora arkiv är ett unikt dokument över Öresundsregionens näringsliv

Samarbetspartners

Castellum
Zacco
pwc
Hypergene
Sparbanken Skåne
Lindahl