fredag 19 april 2024

inloggad som

Verisure ökar i Malmö

|  ,
|  

I veckan flyttar Verisure in i nya större lokaler. Det ska ge larmföretaget en attraktivare arbetsmiljö och utrymme att växa. Tidigare i år firade företaget att de nått tre miljoner kunder.

– Flytten är en investering i vår framtid. Med stadig tillväxt de senaste åren och en snabbt växande kundbas behöver vi starka kompetenser att luta oss mot, säger Marla Brynell, kommunikatör på Verisure, till Rapidus.

Under 2019 har deras innovationsavdelning i Malmö och Linköping utökats med nästan 60 nya anställda, där Malmö stått för den största ökningen. Flytten går till det nybyggda kontorshuset Epic på Universitetsholmen i Malmö. Det är det första nordiska kontorshuset med en WELL-märkning, en internationell standard för hälsosamma arbetsplatser. Där tar Verisure upp fem våningar.

– Vi har ett flertal lediga tjänster ute och anställer hela tiden. Främst handlar det om tjänster inom mjukvara och teknologi, säger Marla Brynell.

Verisure har en av sina två research- och utvecklingsavdelningar i Malmö, och finns representerat i sammanlagt 16 länder. I nuläget har Malmökontoret cirka 450 anställda.

Mette Carlbom

I veckan flyttar Verisure in i nya större lokaler. Det ska ge larmföretaget en attraktivare arbetsmiljö och utrymme att växa. […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Svensk scampi i Lejonkulan

    Veckans avsnitt av podden Lejonkulan gästas av bolaget Cresponix som ska odla hållbar scampi i Sverige. Det är första gången Jan Dahlqvist bjuder in ett bolag helt utan Skånekopplingar.