lördag 27 april 2024

inloggad som

PwC ny frukostpartner till Rapidus

Sveriges och Skånes ledande revisions- och affärsrådgivare, PwC, blir ny samarbetspartner till Rapidus frukostmöten 2019.

– Rapidus har under många år skapat spännande mötesplatser med intressanta gäster där representanter från näringslivet kan utbyta erfarenheter. Vi har under många år deltagit i Rapidus event och ser fram emot att öka detta engagemang, säger Cecilia Andrén Dorselius, regional markets leader på PwC Södra.

Rapidus gör nu den 19:de säsongen frukostmöten. Mötena, som drogs igång redan 2001, har blivit en institution för livesamtal med tunga företrädare för näringslivet, och därmed också för skapande av affärskontakter av högsta kvalitet.

– PwC är en aktör som arbetar knallhårt med framtidsperspektivet på affärer och relationsbyggande, säger Rapidus vd Jan Wifstrand. Det passar som hand i handske med våra ambitioner. Med PwC:s entré har vi nu den starkaste partnerkretsen i vår snart 20-åriga historia. Vi är mycket stolta över detta.

Första mötet med PwC som värd i Malmö hålls i höst, men redan den 28 mars är det dags för nästa Rapidusfrukost. Info kommer inom kort. Rapidus övriga frukostpartners är Sparbanken Skåne, Advokatfirman Lindahl och Hypergene.

Rapidus

Sveriges och Skånes ledande revisions- och affärsrådgivare, PwC, blir ny samarbetspartner till Rapidus frukostmöten 2019. – Rapidus har under många […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon återvinner elbilsbatterier

    Veckans Lejonkulan gästas av Raula Runsten, medgrundare av Rebaba som utvecklar system för energilagring i industriell skala med hjälp av uttjänta elbilsbatterier.