torsdag 28 mars 2024

inloggad som

Nya värvningar på Navet och SenseNode

Helsingborgsbolaget Navet utökar styrelsen med Lars Wahlström, tidigare vd på Manpower och Proffice, i dag styrelseledamot i bemanningsbolaget Dreamwork. Navet är inriktat på konsulttjänster inom bland annat ekonomistyrning och affärssystem. Bolaget har närmare 40 anställda i Helsingborg och Malmö, med en omsättning 2017 på 50 miljoner kronor. Bland kunderna finns InRiver, Qlik och Science Village Scandinavia.

Ideonbolaget SenseNode tar in Christer Tånnander i styrelsen. Han har ett förflutet som vd för börsnoterade industrikoncernen Duroc och samma position på Heatex. Tånnander har även varit ordförande för numera nedlagda miljöteknikbolaget EfficaxEnergy. Samtidigt lämnar tidigare vd:n Mikael Lennström SenseNodes styrelse.

SenseNode har dessutom värvat Anders Schening till den nyinrättade posten som marknadschef. Han var tidigare vd för skånska miljöteknikbolaget Primozone. SenseNode utvecklar ett energiövervakningssystem för industrin, med sensorer som mäter av olika parametrar om el, gas och kyla.

Rapidus

Helsingborgsbolaget Navet utökar styrelsen med Lars Wahlström, tidigare vd på Manpower och Proffice, i dag styrelseledamot i bemanningsbolaget Dreamwork. Navet […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Allsvenskan – en sista idealistisk utpost

    Vilken kvalitet håller svensk elitfotboll egentligen? Är det värt att ompröva den svenska föreningsmodellen för att locka kapital och höja spelkvaliteten? Rapidus chefredaktör Gunnar Wrede gör en betraktelse av fotbollsekonomin.

  • Skåningar bygger nya vindkraftparker

    Hässleholmsbaserade Eolus Vind inleder bygget av tre nya vindkraftparker, men ingen av dem är i Skåne.

  • Glad påsk!

    Vi på Rapidus önskar dig en riktigt glad och varm påsk! Vi återkommer med nya skånska nyheter tisdagen den 2 […]