torsdag 16 maj 2024

inloggad som

Rekryteringskoncern etablerar sig i Malmö

Rekryteringskoncernen OnePartner Group har med ett nyöppnat kontor i Malmö fått sin första Skånerepresentation. OnePartner har runt 2.000 anställda och kontor eller dotterbolag på 35 orter i Sverige.

– Våra kontor startas kring en person och dess speciella kompetens. Jag har exempelvis en bakgrund inom PostNord. I Malmö är inriktningen IT-ingenjörer, tekniker, samt logistik- och lagerpersonal, men vi kan ordna det mesta genom att samarbeta med våra andra kontor, säger Ted Göransson, vd för Skånedelen av OnePartner Group.

I Malmö är OnePartner för tillfället tre anställda. Ted Göransson räknar med att vara dubbelt så många innan årsskiftet.

– Våra kontor brukar ha 5-10 anställda. Behöver vi vara fler personer är det bättre att öppna ett nytt kontor, närmare behoven, säger han.

Moderbolaget till OnePartner Group, Reach for the Stars, startade i Jönköping för cirka tio år sedan. Nettoomsättningen i hela koncernen landade på 434 miljoner kronor 2016.

Elisabet Ottosson

Rekryteringskoncernen OnePartner Group har med ett nyöppnat kontor i Malmö fått sin första Skånerepresentation. OnePartner har runt 2.000 anställda och […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad