torsdag 9 maj 2024

inloggad som

FC Rosengård plockar ny marknadschef från E.on

Fotbollslaget FC Rosengård har värvat Karin Jarl Månsson till tjänsten som marknadschef. Hon kommer närmast från vd-posten i E.ons svenska försäljningsbolag.

Det viktigaste för FC Rosengård är att få mer publik till damfotbollen och att bredda basen för dam- och flickfotboll. Dessutom ska klubbens arbete med ungdomsarbetslöshet och integration av nyanlända öka i bland annat projekten Boost by Rosengård och Kick-off by FC Rosengård. Det uppger Karin Jarl Månsson för Rapidus.

– Jag brinner för att göra fotbollen mer jämlik och bygga ett starkt varumärke kring FC Rosengård. I dag kan flickor drömma om att bli både pilot och ingenjör, men inte lika självklart proffsfotbollsspelare. Våra damlagsspelare kan leva på sin lön – vilket inte är givet för alla i damallsvenskan, säger hon.

Karin Jarl Månsson lämnar E.on i samband med att bolaget gör en global omorganisation. Hon sitter sedan tidigare i FC Rosengårds styrelse tillsammans med näringslivsprofiler som Greg Dingizian, Johan Glenmo och Per Tryding.

Elisabet Ottosson

Fotbollslaget FC Rosengård har värvat Karin Jarl Månsson till tjänsten som marknadschef. Hon kommer närmast från vd-posten i E.ons svenska […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon ska rädda Veg of Lund

    Oatly-veteranen Helene Nielsen har tagit över som vd för Veg of Lund med potatisdrycken Dug. Nu är det vinna eller försvinna efter flera år av stigande förluster.

  • Robotar från Lund vill in i e-handeln

    Cognibotics försäljning av robotautomation accelererar. Efter en ökning med över 30 procent flera år i rad har Lundabolaget nu säkrat sitt största kundavtal hittills.

  • Camurus lyfter på rapport

    Lunds läkemedelsstjärna Camurus ökar på sista raden i dagens rapport för årets första kvartal. Samtidigt upprepar det Lundabaserade läkemedelsbolaget sina finansiella utsikter för helåret.


  • Därför tar Doxa in ytterligare 200 Mkr

    Fastighetsbolaget Doxa gör en riktad nyemission på strax under 200 Mkr. Det är andra gången bolag tar in pengar på kort tid. Huvudägaren Greg Dingizian förklarar varför.

  • Motgång för Greg och Percy

    Fastighetsbolaget Doxa, med Greg Dingizian och Percy Nilsson bland huvudägarna, sänker ett tidigare kommunicerat helårsresultat för 2023 med en halv miljard kronor.

  • Damfotboll en svår affär

    Att damfotbollen har det tuffare ekonomiskt än herrarna är ingen hemlighet. Spelarförsäljningar och Europaspel ger inte i närheten av samma genomslag som på herrsidan.

  • Doxa säljer hälften av Karlastaden

    Fastighetsbolaget Doxa, med Malmöprofilen Greg Dingizian som huvudägare, säljer hälften av Karlastaden, den planerade nya stadsdelen i Göteborg. Priset är 1 miljard kronor. Affären sker mindre än ett år efter att byggrätterna köptes.

  • Börja satsa, sluta spara

    Glädjen med årets mörkaste tid är att det vänder. Frågan är om årets vintersolstånd sammanfaller med ekonomin och framtidsutsikterna. Vi tror det och önskar dig som Rapidusmedlem ett ljusnande 2024.

  • Greg viktar över

    Fastighetsbolaget Doxa gör en riktad nyemission på 350 Mkr. Bolagets grundare Greg Dingizian tar nästan hälften av summan och stärker därmed engagemanget i bolaget.

  • Malmös fastighetsstjärnor ökar takten

    Det stjärnspäckade fastighetsbolaget SLP gör en riktad nyemission på 550 Mkr. Det är andra gången i år bolaget fyller kassan med samma belopp.

  • Greg värderar upp sina tillgångar

    Greg Dingizians fastighetsinvestmentbolag Doxa värderar upp tillgångarna i Serneke med över en halv miljard kronor.

  • Rekordår för Danir

    Kraftig tillväxt och över 1 miljard kronor i vinst när Malmöbaserade Danir redovisar sitt bästa resultat hittills.

  • Malmös fastighetskung spänner musklerna

    Mannen bakom Turning Torso och fastighetsbolaget Victoria Park, Greg Dingizian, lägger bud på bygg- och fastighetsbolaget Serneke, med bas i […]