fredag 3 maj 2024

inloggad som

Nya värvningar på Inyett och Oncorena

Thomas Ahrens är ny ledamot i Helsingborgsbolaget Inyetts styrelse. Thomas Ahrens driver investerings- och utbildningsverksamhet inom Ahrens Invest.  Även Örjan Johansson är ny i Inyetts styrelse medan Jan Swedin, som är huvudägare i bolaget, går in som ordförande. Inyett utvecklar teknik för att förbättra den ekonomiska internkontrollen och undvika felaktigt genomförda betalningar.

Helsingborgsbaserade Oncorena har tagit in Björn Odlander från HealthCap och Ann-Charlotte Rosendahl från Göteborgs universitets såddfinansieringsbolag GU Ventures som nya styrelseledamöter. Åtgärden är en effekt av den nyemission på 24 miljoner kronor som Rapidus rapporterade om i september. Oncorena utvecklar behandling för patienter med spridd njurcancer baserad på ett ämne från en svamp. En preklinisk studie avslutas i höst och en klinisk studie i USA och Sverige beräknas påbörjas våren 2017.

Thomas Ahrens är ny ledamot i Helsingborgsbolaget Inyetts styrelse. Thomas Ahrens driver investerings- och utbildningsverksamhet inom Ahrens Invest.  Även Örjan Johansson […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Finns det ekonomi i delningsekonomi?

    I dagens avsnitt av Lejonkulan sätter riskkapitalisten och affärsängeln Janne Dahlqvist tänderna i delningsekonomin. Kulan gästas av Emelie Nilsson Sträng som grundat företaget Della8.