torsdag 22 februari 2024

inloggad som

Nya värvningar på Inyett och Oncorena

Thomas Ahrens är ny ledamot i Helsingborgsbolaget Inyetts styrelse. Thomas Ahrens driver investerings- och utbildningsverksamhet inom Ahrens Invest.  Även Örjan Johansson är ny i Inyetts styrelse medan Jan Swedin, som är huvudägare i bolaget, går in som ordförande. Inyett utvecklar teknik för att förbättra den ekonomiska internkontrollen och undvika felaktigt genomförda betalningar.

Helsingborgsbaserade Oncorena har tagit in Björn Odlander från HealthCap och Ann-Charlotte Rosendahl från Göteborgs universitets såddfinansieringsbolag GU Ventures som nya styrelseledamöter. Åtgärden är en effekt av den nyemission på 24 miljoner kronor som Rapidus rapporterade om i september. Oncorena utvecklar behandling för patienter med spridd njurcancer baserad på ett ämne från en svamp. En preklinisk studie avslutas i höst och en klinisk studie i USA och Sverige beräknas påbörjas våren 2017.

Thomas Ahrens är ny ledamot i Helsingborgsbolaget Inyetts styrelse. Thomas Ahrens driver investerings- och utbildningsverksamhet inom Ahrens Invest.  Även Örjan Johansson […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • “Odlat kött blir billigare än ko”

  ,
  Re:meat är först i Sverige med att utveckla odlat kött. Nu söker Malmöbolaget långsiktiga investerare som vet hur man bygger upp industrier från grunden.

 • Blåste Akelius liv i skoldebatten?

  Den avblåsta affären där Roger Akelius skulle köpa 25 procent av Academedia är en av de mest bisarra händelser som blivit mediastoff i svenskt näringsliv sedan millennieskiftet. Men det finns en enkel förklaring till att det blev så galet.

 • Rollatorbroms körde i diket

  Medeonbolaget Brillanze pausar försöken att få ut sina rollatorbromsar på marknaden och satsar istället på sina trasselfria fiskerullar. Bolaget håller nu på att resa 6 miljoner kronor för att snabba på utrullningen.

 • Tufft år för poolförsäljaren

  Konjunkturen och räntan var inte nådig mot poolföretaget Gullberg & Jansson i Helsingborg under 2023. Försäljningen dök och vinst vändes till förlust.