söndag 12 maj 2024

inloggad som

Fem snabba till Fidan Bytyqi, medgrundare av Animus Home…

|  ,
|  

… en av deltagarna i säljprogrammet Krut som pågått under våren. Programmet arrangeras av Ideon Innovation och Adsensus och ska hjälpa uppstartsföretag att bli bättre på försäljning.

Är entreprenörer dåliga på att sälja?

Fidan Bytyqi– Uppstartsbolag behöver ha många bollar i luften och utan större resurser få mycket arbete uträttat. Och då blir säljet en del av detta arbete, men självfallet är det något man behöver prioritera mer.

Vad går Krut ut på?

– På att man i organisationen skall arbeta målstyrande med säljning. De mål man sätter upp skall man uppnå genom praktiska säljaktiviteter under den avsatta tiden. Som stöd har man en hel säljorganisation på ett säljbolag. Dessa ger en feedback och kan komma med råd.

Vad är det bästa du fick med dig därifrån?

– Arbeta efter klara tydliga mål, dela upp de i mindre bitar och uträtta dessa. Följ upp kontinuerligt i teamet för hur målen uppnåtts och lär av varandras misstag och hur man bäst lyckas. Ifall det är något du inte vet, hitta någon som vet och få svar fort istället för att försöka lösa allt på egen hand.

Vad säljer ni?

– Animus Home är en öppen plattform för smarta prylar. Via en enda app får användaren tillgång till ljussättning, tv, ljud, sensorer, kaffekokare, kameror med mera. Där kan användaren styra allt individuellt, schemalägga händelser men även styra funktioner för vad flera smarta prylar ska göra tillsammans.

Hur ska ni lyckas med försäljningen?

– Animus Home befinner sig i en planeringsfas för produktion efter en lyckad kampanj på Indiegogo. Till hösten sker de första leveranserna till våra första kunder och vidare kommer man kunna beställa via vår egen webbshop samt återförsäljare på nätet.

Hanna Sigeman

… en av deltagarna i säljprogrammet Krut som pågått under våren. Programmet arrangeras av Ideon Innovation och Adsensus och ska hjälpa […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Explosiv marknad i Lejonkulan

    Cirka 30 procent av Ukrainas yta sägs vara kontaminerad med landminor och odetonerad ammunition, som i dagens takt skulle ta hundratals år att röja. Malmöbolaget EO Dynamics utvecklar AR-teknik för att öka tempot på den internationella minröjningen