tisdag 14 maj 2024

inloggad som

… medan vd:n flyttar till Silicon Valley

Lund blir allt mer en renodlad utvecklingsenhet när FlatFrog sprider sälj- och supportpersonalen till Asien och USA. Nu flyttar vd:n Dhwani Vyas tillbaka till Kalifornien.

När Dhwani Vyas klev upp på vd-posten 2013 kom han närmast från amerikanska Cypress Semiconductor, med huvudkontor i San José på amerikanska västkusten.

− FlatFrogs huvudkontor är fortfarande här i Lund. Men Dhwani Vyas har sin familj i USA och kommer utgå därifrån för sina resor till Sverige och Asien, säger Christer Fåhraeus.

Av FlatFrogs runt 65 anställda sitter i dag ett 50-tal i Lund, resten finns i dag i Nordamerika och Asien, främst i Taiwan och Sydkorea.

Erik Olausson

 

Lund blir allt mer en renodlad utvecklingsenhet när FlatFrog sprider sälj- och supportpersonalen till Asien och USA. Nu flyttar vd:n […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon leder cancerforskning med ny affärsidé

    Ett litet läkemedelsbolag kan inte vara bäst på allt från forskning till kapitalresning. Det säger Anki Malmborg Hager som i 30 år haft ett finger med i spelet i en lång rad av Lunds tongivande läkemedelsbolag. Nu leder hon uppstartsbolaget Lead Biologics med annan affärsidé.

  • Solid X blåser av fusionen

    Det blir ingen fusion mellan konsultbolagen Solid X och Time People Group. Orsaken som anges i ett pressmeddelande är ”strategiska överväganden”. Men Rapidus vet mer.

  • Skånska bolagsfinalister

    AI, hållbarhet, analys och golf. Inom dessa områden verkar framtidens skånska succébolag. I alla fall om man ska tro juryn i Venture Cups regionfinal i syd.