söndag 3 december 2023

inloggad som

Clarion Hotel och Nordea backar upp Financial Meetings Øresund

Nästa Financial Meetings Øresund hålls på Clarion Hotel i Malmö Live i början av maj. Vid sidan av Pieplow Restauranger blir det nybyggda hotellet eventpartner till kapitalmarknadsfrukostarna, som även backas upp av Nordea och Handelsbanken.

Sedan tidigare stöds initiativet av bland andra SEB, Sparbanken Skåne och finansmannen Sven Hagströmer. Monica Thomasson, vd för Aktiv Kommunikation som driver Financial Meetings Öresund, hoppas på sikt expandera evenemanget till danska sidan sundet, där Andreas Pieplow öppnar en ny restaurang i april.

monica_thomasson– Det lutar åt att vi ska försöka göra någon kapitalmarknadsfrukost i Köpenhamn, säger Monica Thomsson till Rapidus.

Emily Binks

Nästa Financial Meetings Øresund hålls på Clarion Hotel i Malmö Live i början av maj. Vid sidan av Pieplow Restauranger […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad