lördag 18 maj 2024

inloggad som

Ledarskapskonsulter expanderar i Malmö

Gaia Leadership har under hösten krattat för att växa i Malmöregionen. Två konsulter ska under året bli till åtta, med Anders Platoff som ny regionchef.

Johan Grip− Vi kommer rekrytera personer som redan finns i regionen, säger vd Johan Grip till Rapidus.

Företaget, som har sitt huvudkontor i Stockholm, har även kontor i Shanghai, Helsingfors och London.

I Skåne finns kunder som Bong, Tetra Pak, Malmös Brandförsvar och industrikoncernen Trelleborg. Företaget har även arbetat med flera offentliga verksamheters lokala organisationer, såsom Arbetsförmedlingen, Arbetsmiljöverket, Fortifikationsverket och Domstolsverket.

− Om det finns en skillnad mellan Malmöregionen och Stockholm så är det att det i Malmö finns ett mindre antal riktigt stora bolag, och så finns det väldigt många mindre, starka och lönsamma bolag, säger Johan Grip.

Under hösten har Gaia tagit fram en rekryteringsplan för seniora konsulter till Malmökontoret, som har funnits i Turning Torso sedan 2006. Nya regionchefen Anders Platoff är själv konsult på Gaia sedan ett flertal år.

Bolaget grundades år 2000 och har i dag 45 anställda. Gaia hade under 2013 en omsättning på drygt 38 miljoner kronor.

Hanna Sigeman

Gaia Leadership har under hösten krattat för att växa i Malmöregionen. Två konsulter ska under året bli till åtta, med […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Laserprecision i Lejonkulan

    Nu släpper vi veckans avsnitt av podden Lejonkulan som gästas av laserexperten och Beamonics vd Can Xu. Han har bakgrund […]