lördag 27 april 2024

inloggad som

Sparbanken Skåne säljer

Sparbanken Skåne säljer av sina kontor i Blekinge till Sparbanken i Karlshamn. Därigenom koncentrerar Sparbanken Skåne sig helt till Skåne.

Närmare bestämt är det bankkontoren i Olofström och Karlshamn som överlåts från den 1 januari. Samtliga tjugo medarbetare erbjuds följa med till Sparbanken i Karlshamn.

Bo Bengtsson– Det som nu sker är en del av en naturlig utveckling som samlar och stärker de båda sparbankernas verksamhet i Skåne respektive västra Blekinge. Vi är övertygande om att affären säkerställer att vi i än högre grad kan värna om lokal utveckling och beslutsfattande nära kunden, säger Sparbanken Skånes vd Bo Bengtsson i ett pressmeddelande.

Sparbanken Skåne bildades under 2014 genom sammanslagningen av Sparbanken 1826, Färs & Frosta Sparbank och delar av Sparbanken Öresund. /Kristian Svensson

Sparbanken Skåne säljer av sina kontor i Blekinge till Sparbanken i Karlshamn. Därigenom koncentrerar Sparbanken Skåne sig helt till Skåne. […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon återvinner elbilsbatterier

    Veckans Lejonkulan gästas av Raula Runsten, medgrundare av Rebaba som utvecklar system för energilagring i industriell skala med hjälp av uttjänta elbilsbatterier.