fredag 3 maj 2024

inloggad som

Sam Aston till styrelsen för Additude

|  , , , ,
|  ,

Konsult- och rekryteringsföretaget Additude Öresund värvar Sam Aston till styrelsen. Aston är i dag partner på rekryteringsföretaget Amrop, och har även flera andra styrelseuppdrag.

Han har under 15 års tid jobbat som vd på forskningsföretaget Apptus, teknikkonsulten Epsilon och IT-konsulten Evry i Malmö. Additude startade i Malmö 2005 och jobbar med specialister inom teknik och IT. Senaste åren har tillväxten legat runt 25 procent årligen.

Prognosen för innevarande år är en ökning med 45 procent, vilket är anledningen till att bolaget letat extern förstärkning.

— Nu växer vi så mycket att vi behöver en person i styrelsen som jobbat på den nivån som vi vill vara på, säger Additudes vd Peter Johansson.

Hanna Sigeman

Konsult- och rekryteringsföretaget Additude Öresund värvar Sam Aston till styrelsen. Aston är i dag partner på rekryteringsföretaget Amrop, och har […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Finns det ekonomi i delningsekonomi?

    I dagens avsnitt av Lejonkulan sätter riskkapitalisten och affärsängeln Janne Dahlqvist tänderna i delningsekonomin. Kulan gästas av Emelie Nilsson Sträng som grundat företaget Della8.