söndag 3 december 2023

inloggad som

Nya värvningar på Navigator, Avidicare och Tourism in Skåne

Tomas Bäckefjord blir ny kommunikationsstrateg på Malmöbyrån Navigator. Han har en bakgrund från Pyramid och egna byrån Injectum B2B Marketing, men kommer närmast från jobbet som vd för Borstahusen Kommunikation. Bäckefjord är också verksam som handledare på IHM Business School.

Tommy Hedberg, tidigare vd och numera vice styrelseordförande för medicinteknikbolaget Atos Medical i Hörby, går in i styrelsen för Lundabolaget Avidicare. Tommy Hedberg har sedan tidigare en mindre ägarpost i Avidicare men värvas till styrelsen främst för sin erfarenhet av internationell expansion med EQT-ägda Atos Medical. Avidicare, som utvecklar ventilationsteknik för operationssalar, lanserade i februari sin första produkt på den tyska marknaden. Bolaget har en handfull anställda och omsatte cirka 15 miljoner kronor 2013.

Joen Garsén lämnar kommunikationsbyrån New Republic, som därmed stänger sitt Malmökontor ett halvår efter att det öppnade. Byråns skånska relationer kommer istället skötas från Höganäs av delägaren Jean-Daniel Maurin. Joen Garsén, med ett tidigare förflutet som kommunikationsstrateg på Region Skåne och Lunds universitet, blir istället projektanställd på Tourism in Skåne för att jobba med regionala destinationsstrategin Collaborative Tourism.

Håkan Knutsson lämnar vd-posten på Sustainable Business Hub för att dra igång två egna bolag inom energisektorn, bland annat för att utveckla en produkt för smarta elnät. Han blir kvar på branschorganisationen Sustainable Business Hub till sommaren. Styrelserdförande Christian Lindfors hoppas ha rekryterat en efterträdare inom sex månader.

Rapidus

Tomas Bäckefjord blir ny kommunikationsstrateg på Malmöbyrån Navigator. Han har en bakgrund från Pyramid och egna byrån Injectum B2B Marketing, […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad