söndag 28 april 2024

inloggad som

Eslövs näringslivschef lämnar sin post

Näringslivschefen i Eslövs kommun, Gertrud Elisabet Bohlin, lämnar sin post om en månad. Hon behåller dock ansvaret för två näringslivsprojekt.

gertrud_elisabet_bohlin1— Jag har varit här i tre år nu och dragit igång en massa saker, att jag slutar beror på att jag har höga ambitioner och vill göra många saker. Men jag fortsätter att jobba med Eslövs näringslivsdag och med att skapa ett livsmedelsindustriellt centrum i kommunen, säger hon.

Vid sidan av projekten i Eslöv har Gertrud Elisabet Bohlin även en handfull styrelseuppdrag i olika bolag, bland annat Apptus och Probation Labs.

— Jag kommer också att vara mentor till lite andra ledare, det är både givande och intressant, säger Gertrud Elisabet Bohlin till Rapidus.

Gertrud Elisabet Bohlin lämnar Eslöv den 9 maj, rekryteringen av en efterträdare är inledd.

Innan Gertrud Elisabet Bohlin tillträdde som näringslivschef i Eslöv 2011 arbetade hon som chef för Ideon och för Svenskt Näringsliv i Skåne.

Jennie Lorentsson

Näringslivschefen i Eslövs kommun, Gertrud Elisabet Bohlin, lämnar sin post om en månad. Hon behåller dock ansvaret för två näringslivsprojekt.


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon återvinner elbilsbatterier

    Veckans Lejonkulan gästas av Raula Runsten, medgrundare av Rebaba som utvecklar system för energilagring i industriell skala med hjälp av uttjänta elbilsbatterier.