fredag 23 februari 2024

inloggad som

Bildreferat: MFF:s nya general om spelet utanför planen

Som varumärke för Malmö är MFF svårslaget, men vad är fotbollsklubbens roll i det lokala samhället? Tillsammans med Eons kommunikationsdirektör Viktoria Bergman och Karin Book, lektor vid Malmö Högskola fick MFF:s tillträdande klubbdirektör Niclas Carlnén ge sin syn på sponsringen, ledarskapet och samhällsengagemanget på och utanför planen.

I minglet på det fullsatta ”Efter jobbet”-mötet syntes bland andra Inwidos kommunikationschef Jonna Opitz, Danirs vd Johan Glennmo och Eleni Cronström från Malmöbyrån Cronström & Olander.

Klicka här för att komma till ett snabbt referat med bilder från mötet.

 

Som varumärke för Malmö är MFF svårslaget, men vad är fotbollsklubbens roll i det lokala samhället? Tillsammans med Eons kommunikationsdirektör […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • “Odlat kött blir billigare än ko”

  ,
  Re:meat är först i Sverige med att utveckla odlat kött. Nu söker Malmöbolaget långsiktiga investerare som vet hur man bygger upp industrier från grunden.

 • Blåste Akelius liv i skoldebatten?

  Den avblåsta affären där Roger Akelius skulle köpa 25 procent av Academedia är en av de mest bisarra händelser som blivit mediastoff i svenskt näringsliv sedan millennieskiftet. Men det finns en enkel förklaring till att det blev så galet.

 • Rollatorbroms körde i diket

  Medeonbolaget Brillanze pausar försöken att få ut sina rollatorbromsar på marknaden och satsar istället på sina trasselfria fiskerullar. Bolaget håller nu på att resa 6 miljoner kronor för att snabba på utrullningen.

 • Tufft år för poolförsäljaren

  Konjunkturen och räntan var inte nådig mot poolföretaget Gullberg & Jansson i Helsingborg under 2023. Försäljningen dök och vinst vändes till förlust.