måndag 4 december 2023

inloggad som

Nya värvningar på Wirtén, BoneSupport och Saturnus

Fredrik Sieradzki lämnar PR-byrån Kommunicera, där han varit delägare, och blir ny konsult på Wirtén PR & Kommunikation. Sieradzki har längre tillbaka varit kommunikationschef på det kommunala bostadsbolaget MKB och innan det journalist på bland annat IDG och Resumé. Fredrik Sieradzki är tredje rekryteringen på kort tid för Wirtén, som tidigare i somras anställde frilansjournalisten Maria Sehlin och Saara Nordenström, med en bakgrund från Siemens Nokia i Helsingfors.

Dan Pitulia gick i juni in som extern styrelseledamot i BoneSupport. Han har en mångårig bakgrund från life science-industrin, bland annat som vd för Stockholmsbaserde Carmel Pharma och styrelseledamot i Aktietorgslistade Vivoline Medical. I dag är han vd och delägare i QleanAir Scandinavia, som tillverkar bås för rökare. I februari fick BoneSupport CE-godkännande för sin senaste produkt, där injicerbart bensubstitut kombineras med antibiotika för att behandla benröta. Bolaget sysselsätter ett trettiotal personer.

Anette Borgström har slutat som ekonomichef på Tigran Technologies i Malmö och är ny finanschef på livsmedelsföretaget Saturnus. Innan jobbet på Tigran arbetade hon tio år på Sony Ericsson och Ericsson Mobile Communications. På Saturnus ingår Borgström i ledningsgruppen. Hon ersätter Petra Vergelius som gått till en tjänst som redovisningschef på Pågen.

Rapidus

Fredrik Sieradzki lämnar PR-byrån Kommunicera, där han varit delägare, och blir ny konsult på Wirtén PR & Kommunikation. Sieradzki har […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad