onsdag 1 maj 2024

inloggad som

Attraction-veteraner startar ny webbyrå

Per Lindeblad, styrelseledamot och tidigare vd för konkursade Malmöbyrån Attraction, har startat på ny kula inom digital marknadsföring. Medgrundare i Dcent är även Rickard Windh, ordförande i Combain Mobile och vd för uppstartsbolaget Scantags.

Dcent ska fungera som ett konsultbolag inom de flesta aspekter av digital marknadsföring mellan företag, såväl på webben som i mobilen. Bland de första kunderna finns IT-bolaget Apsis och kommunikationsbyrån FRND i Köpenhamn.

Utöver Per Lindeblad och Rickard Windh är Dennis Nyström medgrundare till Dcent, som får säte i Lund. Samtliga har ett förflutet på Attraction, Dennis Nyström som programmerare och Rickard Windh som medgrundare till dotterbolaget Attraction Mobile.

— Om ett år räknar jag med att vi anställt 2-3 personer till. Vi ska rekrytera IT- och affärskonsulter, kommunikationstjänster hyr vi in, säger Per Lindeblad.

Erik Olausson

Per Lindeblad, styrelseledamot och tidigare vd för konkursade Malmöbyrån Attraction, har startat på ny kula inom digital marknadsföring. Medgrundare i Dcent […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad