fredag 26 april 2024

inloggad som

Nya värvningar på Reputation, Region Skåne och Rosenqvist Mekaniska

Pål Katsler har gått till kommunikationsbyrån Reputation i Köpenhamn, där han blir kundansvarig för Nestlé och även ska jobba med planering av digitala uppdrag. Pål Katsler är vid sidan av arbetet vice ordförande för Akademiska Föreningen i Lund. Han har tidigare varit på bland annat Attraction och Bates, och satt längre tillbaka som vd för fastighetsbolaget AF-borgen. Reputation startades 2001 och är i dag delägt av Publicis Groupe.

Daniel Kronmann har rekryterats till Region Skånes lobbyingkontor i Bryssel. Han kommer närmast från Lunds universitet, där han jobbat med samarbetsprojekt som Öresund Science Region, Medicon Village och livsmedelssatsningen Foodbest. I Bryssel ska Daniel Kronmann ansvara för forsknings- och innovationsfrågor. Med rekryteringen sysselsätter Region Skånes EU-kontor tre heltidsanställda.

Jonas Palm är ny vd för Rosenqvist Mekaniska Verkstad i Gärds Köpinge som tillverkar utrustning för livsmedelsindustri samt bevattningssystem åt jordbruk. Han lämnar en chefsposition på Moderna Verktyg och har tidigare varit vd för Euroform.

Rapidus

Pål Katsler har gått till kommunikationsbyrån Reputation i Köpenhamn, där han blir kundansvarig för Nestlé och även ska jobba med […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon återvinner elbilsbatterier

    Veckans Lejonkulan gästas av Raula Runsten, medgrundare av Rebaba som utvecklar system för energilagring i industriell skala med hjälp av uttjänta elbilsbatterier.