torsdag 2 maj 2024

inloggad som

Kinneviksbolag öppnar Malmökontor

Konsultbolaget Procure IT Right öppnar filial i Malmö. Henrik Edvall, tidigare inköpschef på Tetra Pak, har anställts som kontorschef. På sikt ska ett tiotal personer arbeta vid det nya kontoret.

Procure IT Right grundades 2001 av Jan Stenbeck och ingår i Kinnevikskoncernen genom moderbolaget Tele2. Bolaget är specialisterat på konsulttjänster vid inköp och upphandlingar inom IT. På kundsidan finns flera Kinneviksbolag, bland annat just Tele2.

Företaget har i dag knappt 50 anställda ingenjörer, jurister och ekonomer, främst i Stockholm. Omsättningen landade förra året på drygt 65 miljoner kronor.

Anders Frick

Konsultbolaget Procure IT Right öppnar filial i Malmö. Henrik Edvall, tidigare inköpschef på Tetra Pak, har anställts som kontorschef. På […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Så väcker du journalistens intresse

    Överraskning, känslor och pengar. Det är ingredienser till en artikel som väcker alla Rapidusläsares intresse. Så här gör du för att komma i tidningen.

  • Oatly bantar sig i form

    Oatly Group visar en liten försäljningsökning under första kvartalet, trots att efterfrågan av bolagets havrebaserade alternativ minskade med 30 procent i Kina. Huvuddelen av en minskad förlust kommer dock från minskade kostnader.

  • Ascelia rusar på fas 3-resultat

    Ascelia Pharma, med huvudkontor i Malmö, redovisar positiva resultat från en fas 3-studie med kandidaten Orviglance. Aktien rusade på beskedet.

  • Delningsekonomi i Lejonkulan

    I morgon fredag släpper vi ett nytt avsnitt av Lejonkulan. Här är frågan om det finns ekonomi i delningsekonomi.