torsdag 29 februari 2024

inloggad som

Nya värvningar på Qeep, Ideon Innovation och YSB

Charlotte Widing är ny managementkonsult på Malmöföretaget Qeep. Hon lämnade vid årsskiftet Academic Work där hon sedan 2008 varit VD för det danska dotterbolaget. Innan dess byggde hon upp verksamheten i Sydsverige. Charlotte Widing är socionom i grunden med examen från Lunds universitet. Bland Qeeps kunder finns Scandic och Skånemejerier.

Ingela Stenberg är ny affärscoach på Ideon Innovation där hon kommer att fokusera på IP-strategier. Hon har en bakgrund från patentbranschen, bland annat som chef på Zacco i Malmö, och arbetade längre tillbaka på företag som Viggo-Spectramed och Pernovo. Vid sidan av uppdraget för Ideon driver Ingela Stenberg sitt eget konsultföretag IPR & Innovation.

Ystad Saltsjöbad har rekryterat Karolina Silfverberg som ny seniorsäljare. Hon lämnar ett jobb som chef för Lokaltidningen i Sjöbo, Skurup och Ystad/Österlen. YSB har även anställt Bengt Mårtensson som event- och gastronomichef. Han har tidigare varit chef för restaurangen på Malmö Arena.

Rapidus

Charlotte Widing är ny managementkonsult på Malmöföretaget Qeep. Hon lämnade vid årsskiftet Academic Work där hon sedan 2008 varit VD […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Så många svenskar får skatterabatt i Danmark

    Allt fler högavlönade svenskar åtnjuter förmånliga skatteregler i Danmark genom den så kallade forskarskatten. Så här många är de.

  • Lejonet investerar i skånsk lyxtaxi

    Privatchaufförsföretaget The Car vill skala upp sin exklusiva verksamhet utanför Skåne. Vd Tord Rosenlund söker därför nytt kapital i Rapidus podd Lejonkulan – och lejonet hugger.

  • Hon ska leda klimatklustret

    Anita Sindberg är ny vd för hållbarhetshubben Sustainable Business Hub Scandinavia i Malmö. Hon kommer in med stor industriell erfarenhet.