torsdag 18 april 2024

inloggad som

Hon chefar Sparbanken Öresunds Hylliesatsning

Det blir Johanna Rubendahl, i dag kontorschef på Sparbanken Öresund i Helsingborg, som leder bankens nya satsning i Hyllie. Åtta personer ska jobba på filialen som färdigställs nästa sommar.

Verksamheten kommer dra igång under hösten i temporära lokaler, uppger affärschef Joakim Linse. Kontoret blir Sparbanken Öresunds andra företagskontor i Malmö och ska inriktas på små- och medelstora bolag samt privatrådgivning åt företagare.

— Med en marknadsandel på några procent är vi fortfarande små i Malmö, men vi planerar att växa, säger Joakim Linse.

Bland andra bolag som är klara för Point Hyllies andra etapp finns Sydvatten och Wistrand Advokatbyrå. Totalt är hälften av de 4.000 kvadratmeterna uthyrda.

Erik Olausson

Det blir Johanna Rubendahl, i dag kontorschef på Sparbanken Öresund i Helsingborg, som leder bankens nya satsning i Hyllie. Åtta […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • Miljonregn över skånska startups

  ,
  Almi Invest har säkrat 1,6 miljarder kronor till nya investeringar, ett glädjebesked för svenska entreprenörer. Nu kan Rapidus avslöja hur stor del av kakan som går till skånska bolag. 

 • Det offentliga räds inte NIS2

  I EU-direktivet NIS2 omfattas såväl kommuner som lärosäten och Region Skåne i sin helhet av nya cybersäkehetsregleringar. Trots att flera kommuner har blivit hackade så sent som i år anser stora skånska förvaltningar att de redan lever upp till de nya kraven.

 • Sandberg donerar 100 Mkr

  Sandberg Development donerar 10 miljoner kronor per år i tio år till Malmö universitet. Pengarna ska gå till universitetets vattenforskning.