måndag 13 maj 2024

inloggad som

PartnerTech tar infochef från Anoto

|  , ,
|  ,

Maria Galvin blir ny informationschef på börsnoterade industrikoncernen PartnerTech, med huvudkontor i Vellinge. Hon kommer närmast från en liknande position på Lundabolaget Anoto.

På PartnerTech kommer Maria Galvin att ersätta Marielle Noble som är på väg in i Duni. Galvin lämnar Anoto efter fyra år.

— Under tiden som mammaledig skedde det en stor omorganisation på Anoto och jag kände att det var ett lämpligt läge att gå vidare, säger hon till Rapidus.

Joel Lyth

Maria Galvin blir ny informationschef på börsnoterade industrikoncernen PartnerTech, med huvudkontor i Vellinge. Hon kommer närmast från en liknande position […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon leder cancerforskning med ny affärsidé

    Ett litet läkemedelsbolag kan inte vara bäst på allt från forskning till kapitalresning. Det säger Anki Malmborg Hager som i 30 år haft ett finger med i spelet i en lång rad av Lunds tongivande läkemedelsbolag. Nu leder hon uppstartsbolaget Lead Biologics med annan affärsidé.

  • Solid X blåser av fusionen

    Det blir ingen fusion mellan konsultbolagen Solid X och Time People Group. Orsaken som anges i ett pressmeddelande är ”strategiska överväganden”. Men Rapidus vet mer.

  • Skånska bolagsfinalister

    AI, hållbarhet, analys och golf. Inom dessa områden verkar framtidens skånska succébolag. I alla fall om man ska tro juryn i Venture Cups regionfinal i syd.