lördag 11 maj 2024

inloggad som

Ström & Gulliksson rekryterar för Stockholmsexpansion

Christian Arkelius lämnar rollen som patentjurist på Ericsson för att leda expansionen av Ström & Gullikssons Stockholmskontor.

För två veckor genomförde ledningen av patentbyrån Ström & Gulliksson med säte i Malmö ett företagsutköp från den tidigare danska ägaren Arator. Enligt partnern Björn Andersson är rekryteringen av Christian Arkelius ett steg i en mer offensiv satsning i Stockholm där byrån i dag har fyra anställda.

— Vår största prioritering nu är att växa i Stockholm och göra oss till en tydligare aktör där. I första steget ska Christian Arkelius analysera vilka ytterligare rekryteringsbehov som finns, säger Björn Andersson.

Christian Arkelius återvänder till Ström & Gulliksson efter en tid som patentjurist på Awapatent och nu senast Ericsson.

Förra året omsatte Ström & Gulliksson 78 miljoner kronor med en vinst på tre miljoner kronor. Bolaget har ett 40-tal anställda.

Joel Lyth

Christian Arkelius lämnar rollen som patentjurist på Ericsson för att leda expansionen av Ström & Gullikssons Stockholmskontor. För två veckor […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Explosiv marknad i Lejonkulan

    Cirka 30 procent av Ukrainas yta sägs vara kontaminerad med landminor och odetonerad ammunition, som i dagens takt skulle ta hundratals år att röja. Malmöbolaget EO Dynamics utvecklar AR-teknik för att öka tempot på den internationella minröjningen