tisdag 21 maj 2024

inloggad som

Nya värvningar på Moll Wendén, Almi Innovation och CoolStuff

Helena Nord är ny marknadsstrateg på advokatbyrån Moll Wendén i Malmö. Posten är nyinrättad. Helena Nord har närmast jobbat med kommunikationsarbete för Executive Foundation Lund och har tidigare arbetat som kommunikatör på såväl Sandvik som Teleca.

Jonas Jönsson blir ny innovationsrådgivare på Almi Innovation i Malmö. Almi Innovation har bland annat hand om innovationslån och Tillväxtverkets så kallade Puss-pengar. Jonas Jönsson har tidigare arbetat som affärsutvecklare på Innovator Skåne och verksamhetschef på Venture Lab i Lund.

Joakim Gustafsson är ny styrelseordförande i Malmöbaserade e-handelsbolaget CoolStuff. Han är för närvarande ordförande i IT-konsulten Datahalland och har tidigare bland annat arbetat med ReadSofts internationella etablering. CoolStuff har på tre år ökat sin omsättning från 32 till 56 miljoner kronor och planerar nu en expansion utanför Norden.

Rapidus

Helena Nord är ny marknadsstrateg på advokatbyrån Moll Wendén i Malmö. Posten är nyinrättad. Helena Nord har närmast jobbat med […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Skånsk ekonomi i botten

    Skånsk ekonomi befinner sig i ett tufft läge och den som hoppas på bättre tider får vänta. Arbetslösheten ökar mer än i övriga landet, byggandet har stannat av helt och bolagskonkurserna har nått rekordnivåer. De framgår av en ny konjunkturrapport.

  • Handiscover i konkurs

    Malmöbolaget Handiscovers finansieringsplan sprack i sista stund. Nu är bolaget försatt i konkurs och det är oklart om tjänsten kommer att leva vidare.

  • Avstamp för Braincool

    Medicinteknikföretaget Braincool i Lund fick sin företrädesemission övertecknad med 171 procent av det begärda beloppet. Med kassan säkrad räknar vd Jon Berg med att det blir den sista emissionen. Under nästa år blir det positivt kassaflöde.