söndag 12 maj 2024

inloggad som

Good Old landar första kunden i Tyskland

Webbyrån Good Old i Malmö har fått ett uppdrag för tyska medicinteknikkoncernen Diaverum. Närmaste halvåret räknar byrån med att nyanställa 3-4 personer.

Diaverum driver drygt 200 njurdialyskliniker världen över och är första kunden i Tyskland för Good Old. Affären innefattar hemsidan diaverum.com samt digitalt kampanjupplägg för konceptet Holiday Dialysis, där patienter ska boka semesterresor nära klinikerna.

— Det är en till åren kommen målgrupp, och det blir spännande att försöka hitta den på webben, säger Tomas de Souza, VD på Good Old.

Under våren arbetar byrån också med att färdigställa uppdrag för Malmö Aviation, Lunds universitet och Malmö högskola. I dag har Good Old 14 anställda, senast in är projektledaren Stina Tjebbes med en bakgrund från Hilanders och McCann.

Enligt Tomas de Souza har januari och februari varit den starkaste inledningen på ett år i bolagets femåriga historia och nu väntar ytterligare rekryteringar. Omsättningen låg i fjol på drygt tio miljoner kronor.

Kristian Svensson

Webbyrån Good Old i Malmö har fått ett uppdrag för tyska medicinteknikkoncernen Diaverum. Närmaste halvåret räknar byrån med att nyanställa […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Explosiv marknad i Lejonkulan

    Cirka 30 procent av Ukrainas yta sägs vara kontaminerad med landminor och odetonerad ammunition, som i dagens takt skulle ta hundratals år att röja. Malmöbolaget EO Dynamics utvecklar AR-teknik för att öka tempot på den internationella minröjningen