söndag 25 februari 2024

inloggad som

Nya värvningar på Igelösa, Sunstone och Mannheimer Swartling

Carmel Pharmas VD Dan Pitulia har gått in som styrelsemedlem i medicinteknikbolaget Igelösa Transplantation Science i Lund. Dan Pitulia säger själv att han ska bidra med sin erfarenhet av internationella affärer inom medicinteknikbranschen. I samband med hans inträde har Christian W Janssons parhäst Pål Frankenius lämnat bolagets styrelse.

Lisa Almén, tidigare biotekanalytiker på Ernst & Young i Köpenhamn, har gått till nytt jobb på investeringsbolaget Sunstone Capital. Där kommer hon arbeta med affärsutveckling, marknadsanalys och kommunikation inom bolagets avdelning för life science.

Claes Albinsson, mångårig delägare i Mannheimer Swartling, är ny chef för advokatbyråns Malmökontor. Han ersätter Peter Idsäter, som flyttar till Shanghai för att utveckla Mannheimer Swartlings växande verksamhet i Kina. Byrån har över 100 anställda i Skåne.

Carmel Pharmas VD Dan Pitulia har gått in som styrelsemedlem i medicinteknikbolaget Igelösa Transplantation Science i Lund. Dan Pitulia säger […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • “Odlat kött blir billigare än ko”

  ,
  Re:meat är först i Sverige med att utveckla odlat kött. Nu söker Malmöbolaget långsiktiga investerare som vet hur man bygger upp industrier från grunden.

 • Blåste Akelius liv i skoldebatten?

  Den avblåsta affären där Roger Akelius skulle köpa 25 procent av Academedia är en av de mest bisarra händelser som blivit mediastoff i svenskt näringsliv sedan millennieskiftet. Men det finns en enkel förklaring till att det blev så galet.

 • Rollatorbroms körde i diket

  Medeonbolaget Brillanze pausar försöken att få ut sina rollatorbromsar på marknaden och satsar istället på sina trasselfria fiskerullar. Bolaget håller nu på att resa 6 miljoner kronor för att snabba på utrullningen.

 • Tufft år för poolförsäljaren

  Konjunkturen och räntan var inte nådig mot poolföretaget Gullberg & Jansson i Helsingborg under 2023. Försäljningen dök och vinst vändes till förlust.