torsdag 16 maj 2024

inloggad som

Nya värvningar på Connect Skåne, SvD och MagComp

Maria Sätherström, marknadschef på Ideon Science Park, föreslås som ny styrelseledamot i Connect Skåne. Valberedningen vill även se Mikael Karlsson på advokatbyrån Gulliksson i Helsingborg ta plats i Connects styrelse. Beslut tas på stämman den 20 maj.

Johan Silfversten-Bergman, webbredaktör på Trelleborgs Allehanda, börjar i sommar som ny utvecklingsredaktör på Svenska Dagbladets nättidning. Utöver sin tjänst som webbredaktör har Johan Silfversten-Bergman jobbat ett par år inom Sydsvenskankoncernens avdelning för digitala medier och var bland annat med i gruppen bakom den senaste omdaningen av koncernens mediesajter.

Managementkonsulten Björn Åkerman har tagit över ordförandeklubban i Eslövsbaserade MagComp, som utvecklar elektromagnetiska material och komponenter. Björn Åkerman har en lång industribakgrund, bland annat som VD för dåvarande Sigma Automation.

Rapidus

Maria Sätherström, marknadschef på Ideon Science Park, föreslås som ny styrelseledamot i Connect Skåne. Valberedningen vill även se Mikael Karlsson […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad