fredag 19 april 2024

inloggad som

Ny värvning på Proffice, avhopp på Lumitec

Catharina Kramer har rekryterats som ny försäljningschef på Proffice i Malmö. Hon var tidigare regionchef för bemanningsföretaget Komet, som det senaste halvåret bantat personalen i Malmö till två anställda.

Patrik Söderlund slutar till sommaren sitt jobb som VD på såddkapitalbolaget Lumitec i Lund. Patrik Söderlund har varit chef för Lumitec sedan bolaget bildades 2002 och har suttit i styrelserna bland annat för portföljbolagen Nanosep, Neobiotics, Nares, Ubiqo och Clinical Laserthermia Systems. Vem som efterträder honom som chef för Lumitec är inte klart i dagsläget.

Jonas Lundström, tidigare verksamhetsansvarig för kontorshotellet SHIP i Helsingborg, är ny regionchef för organisationen Ung Företagsamhet i Skåne. Runt 1.700 ungdomar i länet testar varje år på att driva egna företag i Ung Företagssamhets regi.

Rapidus

Catharina Kramer har rekryterats som ny försäljningschef på Proffice i Malmö. Hon var tidigare regionchef för bemanningsföretaget Komet, som det […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Svensk scampi i Lejonkulan

    Veckans avsnitt av podden Lejonkulan gästas av bolaget Cresponix som ska odla hållbar scampi i Sverige. Det är första gången Jan Dahlqvist bjuder in ett bolag helt utan Skånekopplingar.