tisdag 7 maj 2024

inloggad som

24HR rekryterar ny Malmöchef — ska dubbla personalen

Stockholmsbaserade kommunikationsbyrån 24HR:s verksamhet i Malmö ska knoppas av i ett eget dotterbolag. Regionchef och framtida VD för dotterbolaget blir Mats Byback, som rekryterats från IT-konsultbolaget Sigma Exallon.

24HR:s Malmökontor har funnit sedan 2004 och sysselsätter i dag fem personer. Bland kunderna finns Lunds universitet, Skånemejerier och Absolut Vodka. Planen för det närmaste året är att dubbla personalen i Malmö, samtidigt som byrån ska fokusera på att även plocka marknadsandelar i Köpenhamnsområdet, uppger 24HR:s VD Anders Pihlgren.

24HR har knappt 30 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö. Omsättningen 2008 var 16,7 miljoner kronor.

Erik Olausson

Stockholmsbaserade kommunikationsbyrån 24HR:s verksamhet i Malmö ska knoppas av i ett eget dotterbolag. Regionchef och framtida VD för dotterbolaget blir […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Danmarkskollen – statsbesök och Eurovision

    Inget får danskar att prata om Sverige som ett kungabesök. Även Eurovision och en dansk bank som slukar svenska pengar tar stor plats i danska tidningar. Rapidus har koll på danskarnas Sverigebild.

  • Kungens solceller i konkurs

    Skuldtyngda Ourliving genomför en företagsrekonstruktion och vd:n hoppar av. Samtidigt sätts dotterbolaget som levererat solceller till Kungliga slottet i konkurs.

  • Fortsatt nedåt för Sturup

    Swedavias statistik för april visar att antalet resenärer vid Malmö flygplats fortsätter att minska, minus 39 procent i år jämfört med i fjol. Flygplatsen är därmed sämst i klassen av alla Swedavias flygplatser.

  • Starkt från Peab och Trianon

    Trianons aktie tog ett skutt upp när kvartalsrapporten presenterades i dag. Och Peab överraskar med rekord i orderingång. Rapidus samlar upp de skånska storbolagsrapporterna.