fredag 23 februari 2024

inloggad som

Nya värvningar på Scandvision, Prolight och Bioprocess Control

Christian Godden är ny vice VD på produktionsbolaget Scandvision i Malmö. Han är en långvägare inom reklambranschen och har tidigare arbetat på Grey och First Flight, men även på Framfab och Jarowskij. På meritlistan står också uppdraget som general för Lundakarnevalen.

Gunnar Säll, mångårig styrelseledamot i Lundabolaget Prolight Diagnostics, är ny ordförande för bolaget. Han ersätter Ingemar Kihlström, som enligt Prolights VD Masoud Khayyami lämnat uppdraget på grund av tidsbrist. I väntan på amerikanskt patent för sina mobila diagnosverktyg för bland annat hjärtinfarkt letar bolaget riskkapital för att kunna färdigställa utvecklingen.

Jan Roesen blir nordisk försäljningsansvarig för Ideonföretaget Bioprocess Control. Tidigare har han arbetat med försäljning, bland annat på företaget Expand International. Bioprocess Controls VD Kristofer Cook har tidigare haft försäljningsansvaret för Norden, men övergår istället till att fokusera på den internationella marknaden.

Rapidus

Christian Godden är ny vice VD på produktionsbolaget Scandvision i Malmö. Han är en långvägare inom reklambranschen och har tidigare […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • “Odlat kött blir billigare än ko”

  ,
  Re:meat är först i Sverige med att utveckla odlat kött. Nu söker Malmöbolaget långsiktiga investerare som vet hur man bygger upp industrier från grunden.

 • Blåste Akelius liv i skoldebatten?

  Den avblåsta affären där Roger Akelius skulle köpa 25 procent av Academedia är en av de mest bisarra händelser som blivit mediastoff i svenskt näringsliv sedan millennieskiftet. Men det finns en enkel förklaring till att det blev så galet.

 • Rollatorbroms körde i diket

  Medeonbolaget Brillanze pausar försöken att få ut sina rollatorbromsar på marknaden och satsar istället på sina trasselfria fiskerullar. Bolaget håller nu på att resa 6 miljoner kronor för att snabba på utrullningen.

 • Tufft år för poolförsäljaren

  Konjunkturen och räntan var inte nådig mot poolföretaget Gullberg & Jansson i Helsingborg under 2023. Försäljningen dök och vinst vändes till förlust.