fredag 26 april 2024

inloggad som

Nya värvningar på Scandvision, Prolight och Bioprocess Control

Christian Godden är ny vice VD på produktionsbolaget Scandvision i Malmö. Han är en långvägare inom reklambranschen och har tidigare arbetat på Grey och First Flight, men även på Framfab och Jarowskij. På meritlistan står också uppdraget som general för Lundakarnevalen.

Gunnar Säll, mångårig styrelseledamot i Lundabolaget Prolight Diagnostics, är ny ordförande för bolaget. Han ersätter Ingemar Kihlström, som enligt Prolights VD Masoud Khayyami lämnat uppdraget på grund av tidsbrist. I väntan på amerikanskt patent för sina mobila diagnosverktyg för bland annat hjärtinfarkt letar bolaget riskkapital för att kunna färdigställa utvecklingen.

Jan Roesen blir nordisk försäljningsansvarig för Ideonföretaget Bioprocess Control. Tidigare har han arbetat med försäljning, bland annat på företaget Expand International. Bioprocess Controls VD Kristofer Cook har tidigare haft försäljningsansvaret för Norden, men övergår istället till att fokusera på den internationella marknaden.

Rapidus

Christian Godden är ny vice VD på produktionsbolaget Scandvision i Malmö. Han är en långvägare inom reklambranschen och har tidigare […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon återvinner elbilsbatterier

    Veckans Lejonkulan gästas av Raula Runsten, medgrundare av Rebaba som utvecklar system för energilagring i industriell skala med hjälp av uttjänta elbilsbatterier.