fredag 10 maj 2024

inloggad som

Färs & Frosta lockar kunder med Köpenhamnsresa

|  
|  

Färs & Frosta Sparbank i Lund tar nu nya grepp för att locka till sig fler svenska kunder som vill göra utlandsaffärer. Imorgon går en bussresa till Swedbanks kontor i Köpenhamn där banken ska ha en eftermiddag på temat ”att göra affärer på andra sidan Sundet”.

— Vi vill höja vår andel på utlandsmarknaden. Vi har ju samma möjlighet som storbankerna att hjälpa till med utlandsaffärer, men vi kanske inte är den första banken man tänker på när det gäller utlandspartner, säger Helena Björkman, bankchef på Färs & Frosta i Lund.

De 15 platserna för gäster på bussen är fullteckande och det kan bli aktuellt att Färs & Frosta göra en liknande satsning framöver. Inbjudan har gått ut till Lunds Nyföretagarcenter och vissa av bankens nuvarande kunder samt potentiella kunder.

Färs & Frosta Sparbank i Lund tar nu nya grepp för att locka till sig fler svenska kunder som vill […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Explosiv marknad i Lejonkulan

    Cirka 30 procent av Ukrainas yta sägs vara kontaminerad med landminor och odetonerad ammunition, som i dagens takt skulle ta hundratals år att röja. Malmöbolaget EO Dynamics utvecklar AR-teknik för att öka tempot på den internationella minröjningen