lördag 30 september 2023

inloggad som

Capita Urval satsar stort i Malmö

Rekryteringsföretaget Capita Urval öppnar inom kort kontor i Malmö. VD Jörgen Bödmar beskriver etableringen som en fullskalesatsning, där man siktar på att vara 8-12 personer på Malmökontoret inom ett år. I dag har företaget totalt 12 anställda.

— Vi ser en enorm framtidstro i Skåne och där finns förhållandevis gott om kvalificerad arbetskraft. När företagen behöver management kommer vi in i bilden, säger Jörgen Bödmar.

Capita Urval rekryterar främst chefer till topp- och mellannivå inom företag, men även offentlig sektor, i södra Sverige. Rekrytering av specialister inom IT är ett annat område. Företaget har kontor i Kalmar och Karlskrona. Bland uppdragsgivarna finns Ericsson och Flextronics.

De senaste tre åren har företaget dubblat sin omsättning och räknar i år med att omsätta tolv miljoner svenska kronor. Nästa steg efter etableringen i Malmö blir att öppna kontor i Stockholm.

VD Jörgen Bödmar är ensam ägare till Capita Urval.

Rekryteringsföretaget Capita Urval öppnar inom kort kontor i Malmö. VD Jörgen Bödmar beskriver etableringen som en fullskalesatsning, där man siktar […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad