onsdag 27 september 2023

inloggad som

Stora expansionsplaner när Netch öppnar kontor i Helsingborg

Ledningen för Internetkonsulten Netch Technologies har stora planer inför etableringen i Helsingborg vid halvårsskiftet. Företaget flyttar då in i nyrenoverade lokaler i den så kallade Lyktan på Knutpunkten.

Målsättningen är att vara omkring 20 anställda från start och på sikt kan kontoret komma att växa mycket kraftigt. Av de första som anställs till kontoret i Helsingborg jobbar redan 3-4 personer vid Netch kontor i Lund, men kommer att byta kontor eftersom de bor i Helsingborg. I övrigt pågår rekryteringen för fullt av bland annat systemutvecklare, projektledare och CRM-personal.

Helsingborgskontoret kommer att ledas av Jonas Hansson, som är operativt ansvarig på ledningsnivå inom Netch för utvecklingsarbetet.

Bakgrunden till etableringen i Helsingborg är, förutom att få nya kunder, att underlätta rekryteringen av ny personal till koncernen. Netch inriktning är att växa organiskt och enligt marknadschef Pernilla Brodd är det en fördel när man rekryterar att de anställda inte får för långt till arbetsplatsen.

Ledningen för Internetkonsulten Netch Technologies har stora planer inför etableringen i Helsingborg vid halvårsskiftet. Företaget flyttar då in i nyrenoverade […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad