Tigran creddade av Rapidus

Vid gårdagens Innovationsbar i Lund tog Malmöföretaget Tigran Technologies emot priset ”Rapidus creddar” för att nyligen ha tagit en övertecknad nyemission i land.

Tomas Cederberg som är ansvarig för dentaldelen på Tigran Technologies tog emot priset. Han berättade bland annat att Tigran är igång och säljer sitt titangranulat på ett antal marknader. Titanet hjälper tandimplantat att fästa i benet.

I baren syntes också bland andra också Stig Jørgensen, Charlotte Ahlgren och Anne Katrine Nørgaard från Medicon Valley Alliance. Kåre Moberg från Öresund Entrepreneurship Academy var också på plats.

Ideonbolaget Scalados rättschef, Maziar Jahanshahi, var en av gästerna på scen, liksom Erika Hillergren från det ekologiska smågodisföretaget Sjölunda Gård. Hemlig gäst i minglet var Richard Laurits, som är en av killarna bakom nästa veckas premiär för SpeedPitching i Malmö.

Baren gör nu uppehåll fram till september. Vill du se bilder från de tidigare evenemangen eller hänga med likasinnade hittar du oss på innovationsbaren.se eller Facebookgruppen Innovationsbaren. /W-KS

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: