-
Sydsvensk Entreprenörfond går in i Pastair
Utsikterna om hållbar juice och välsmakande ost lockar Sydsvensk Entreprenörfond att investera i Lund. Tillsammans med Augmenta och Sparbanksstiftelsen Skånes…
-
Pastair får Vinnovabackning i ostprojekt
Livsmedelsteknikbolaget Pastair kämpar vidare för att nå marknaden med sin kallpastöriseringsteknik för flytande livsmedel. Nu får bolaget en miljon kronor…
-
Bioetts teknik får nytt liv i blöja
Lundabaserade företagsgruppen Land & Sjö Innovation har köpt upp nedlagda Bioetts teknik för billiga, radiosändande etiketter. Fälttester pågår redan för…
-
Kallpastöriserad Skånejuice i hyllan till hösten
Skånemejerier har bestämt sig för att uppdatera trotjänaren Bravo med en apelsinjuice som kallpastöriserats. Metoden, som ska ge bättre smak-…
Vårt stora arkiv är ett unikt dokument över Öresundsregionens näringsliv